Práce Kurýr Praha

Kurýrní služba Airway je městským kurýr poslední míle více jak 17 let, za tuto dobu si vybudovala rozsáhlou síť klinetů do celém šíře segmentu trhu.

Pracovat jako kurýr znamená přepravovat zásilky a balíky pro firmy a koncové zákazníky. Kurýři mohou pracovat pro kurýrní službu Airway jako samostatní živnostníci nebo dohodou o provedení práce která je ideální pro aktivní důchodce a studenty.

Kurýrovi s námi spolupracuje přes kurýrní aplikaci která je intuitivní a navadí kurýra v rozvozovém plánu k stanoveným cílům. Kurýr si může nechat práci přiřazovat mobilní aplikací nebo si sám vybírat a přiřazovat volné zásilky.

Finanční ohodnocení kurýra

Výplata/fakturace kurýra se vypočítává procentuálně ze zakázky nebo domluvenou hodinovou sazbou kde proplácíme pohonné hmot a amortizace.

Některé výhody práce jako kurýra

Možnost práce na částečný úvazek nebo na volné noze, což může být vhodné pro lidi hledající přivýdělek nebo flexibilitu v pracovním režimu.

Možnost cestovat a poznávat nová místa, pokud je kurýrům přiděleno mnoho zásilek v různých lokalitách.

Možnost práce na vlastní pěst, což může být vhodné pro lidi, kteří se chtějí vyhnout korporátnímu prostředí.

Práce jako kurýr může být dobrým způsobem, jak získat zkušenosti v oblasti logistiky a přepravy, což může být užitečné pro budoucí kariérní růst.

Zajímá vás tato práce kurýra, nebo se chcete dozvědět více, napište nám na info.

Team kurýr Airway

Zjistěte cenu vaší zásilky hned teď