Doručení kurýrem v Praze same day

kurýr poslední míle je typ kurýrní služby, která se zaměřuje na doručování jednokusových balíků, zboží, dokumentů do jejich konečného místa určení, což je obvykle rezidenční nebo obchodní adresa. Městští kurýři na poslední míli působí ve městech a městských oblastech a doručují balíčky v rámci konkrétní geografické oblasti. K doručování mohou využívat různé způsoby dopravy, jako jsou auta,pick-up, dodávka, kola nebo skútry. Městské kurýrní služby na poslední míli mohou být efektivním způsobem k doručení zásilek v rámci města, zejména v oblastech s dopravními zácpami nebo omezeným parkováním.

Cena jednokusové zásilky kurýrem

Kalkulárot přeravy

Pro inividuálníc paušální ceny zásilek a rozvozů prosím pište Miroslav Dušek

Režimy doručení Airway, které realizujeme

Expresní doručení, doručení na přesně stanovený čas, standartní doručení, ekonomy doručení, same day (doručení během celého dne), rozvozy v domluvených časových oknech.

Napojení a objednání kurýrní služeb

Online objednání kurýra přes zákaznický účet Airway, API protol, nahrání rozvozů v exportu Excelu

Rozvozy same day v časových oknech

Realizujeme rozvozy jak z logistických skladů nebo z obchodního místa nebo sídla firmy. Naše kurýrní služba Airway má vlastní optimalizační program, který optimalizuje trasy rozvozů v nejkratší vzdálenosti, nejrychlejší čas nebo trasa s nejnižšími náklady, v závislosti na konkrétních potřebách a omezeních dopravní situace. Takto optimalizovaná trasa zobrazí v mobilní aplikaci kurýra, který doručuje v domluvené časovém okně same day.

Doplňkové služby, které realizujeme

Dobírkové služby, platby kartou přes mobilní reminál, pojištění zásilek, štítky zásilek, SMS notifikace o doručení

Team Kurýrní služba Airway

Zjistěte cenu vaší zásilky hned teď