Doručení kurýrem v časovém okně

Kurýrní služba Airway nabízí možnost výběru časového okna pro doručení nebo vyzvednutí zásilky. Tento typ doručení je u některých kurýrních služeb a pošty k dispozici pouze pro určité typy zásilky které jsou zabalené, jako jsou například balíky nebo listovní zásilky s hmotností do určitého limitu, Airway kurýr vyzvedne nebo doručí zásilky které nejsou zabalené, jsou v taškách nebo krabicích.

Vybrání časového okna same day

Airway kurýr nechá zákazníkům vybrat časové okno same day pro doručení nebo vyzvednutí v podstatě čehokoliv. Vyvednutí u koncové zákazníka realizujeme například pro společnost knihobot.cz kde vyzvedáváme knížky na privátní adrese. Odpolední a večerní rozvoz v časovém oknu 17 - 20 v den objednání realizujeme například pro zákazníky Mountfieldu.

Výběr časového okna pro doručení můžete zajistit, aby se zásilka doručila během určitého časového úseku, což může být užitečné, pokud nechcete, aby se zásilka doručovala příliš brzy nebo příliš pozdě.

Logistický proces plánujeme přes náš optimalizační systém plánování rozvozů která je propojena s mobilní aplikací kurýra.

Airway kurýr vám posílá sms s upřesněním doručení, abyste věděli, kdy se zásilka doručuje nebo vyzvedává, a mohli se připravit na její příjem.

Team Kurýrní služba Airway

Zjistěte cenu vaší zásilky hned teď